2014. február 22., szombat

BENCÉS BÁL 2014

2014. február 22-én újra lesz Bencés Bál! A helyszín a városligeti Experidance Ház (Ajtósi Dürer sor 19-21.). A jegyértékesítés megkezdődött a bencesbal.hu oldalon, ahol folyamatosan adunk tájékoztatást a részletekről. A jótékonysági bál bevételét az épülő gimnáziumi tornacsarnokra szánjuk. A bált az eddigi szervezőktől átvett tapasztalatok alapján rendezi meg az Alumni. Támogatók jelentkezését előre is köszönjük! Minden régi és új bálozót szeretettel várunk!
 A 2013-as elmaradt bál okait vizsgálva arra jutottunk, hogy a szervező csapatot fiatalítani kell. Az eddigi szevezőknek (Deli Gergely, Horváth Gellért, Komáromi Zsolt) nagyon hálásak vagyunk, és tudomásul vesszük, hogy a családalapítás, külföldi mukavállalás természetes módon akadályozza meg a sok munkát igénylő önkéntes feladatot. Nagyon sokat segítenek a tapasztalatok átadásával és a folyamatos iránymutatással. Az utánpótlás hamar jelentkezett, a 2000-es években érettségiző pannonhalmi diákok generációja (Alföldi András, Deák Péter, Kovács Balázs, Kovács Péter, Szabó Tibor Zsombor, Szulyovszky Dávid).

Az elmaradás másik lehetséges oka a viszonylag magas költségvetés, a drága jegy volt, ami miatt kevesen jelentkeztek. Ezt a helyszínváltással próbáljuk kezelni. A kiválasztott Experidance Ház nem annyira reprezentatív, mint a Szépművészeti Múzeum, de kiváló helynek látszik, és a házigazdák is rendkívüli hozzáértést és rugalmasságot mutatnak. A jegy árát pedig 10 000 Ft-ra tudjuk így leszorítani, azzal a szándékkal, hogy a szokott elegancia és a kulináris kínálat ne szenvedjen csorbát.
A tavalyi Győri Bencés Bál pedig a győri, ill. a Győrben lakó bencés öregdiákoknak kínált kifizethetőbb alternatívát. A győri gimnáziummal és a BDSZ-szel egyetértésben az idei évtől a Bencés Bál a pannonhalmi gimnázium jótékonysági bálja az új Alumni-szervezet rendezésében, ami természetesen nem zárja ki, hogy a győri vagy más régi bencés gimnázium öregdiákjai eljöjjenek rá.

Mindenkit szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése