2014. május 31., szombat

Öregdiákok szombatja - Tálos Zoltán emlékkupa

2014. máj. 31-én, szombaton lesz az idei Bencés öregdiák nap. Ebből az alkalomból megrendezzük iskolánk egykori testnevelőjének tiszteletére a Tálos Zoltán Emlékkupát. A tornára egykori A-s, B-s, de akár iskolaválogatott kosárcsapatok jelentkezését várjuk! Jelentkezési határidő: május 16. péntek, nevezési díj: 10-50 ezr Ft csapatonként, minden csapat lehetősége szerint. A bevétellel a tornacsarnok építését támogatjuk. További részletek az Alumni Online! oldalon.

Öregdiákok szombatja - Program

2014. május 31-én, szombaton a Bencés öregdiák napon a 10.30 órakor  kezdődő szentmisében ünneplik iskolánk volt igazgatói, Richárd és Ambrus atya, valamint Ciprián atya pappászentelésük 50. évfordulóját. Homíliát mond: Bécser Péter (Ph80) atya. Szeretettel várunk minden bencés öregdiákot a napra és az alkalomra! Program alább.

Program

10.30 Szentmise. Korábbi igazgatóink, Korzenszky Richárd és Pintér Ambrus atya, ill. iskolánk korábbi prefektusa, Horváth Ciprián atya aranymiséje (Richárd atya személyes meghívójában más időpont szerepelt, de vele is egyeztetve a fél 11-es kezdésben maradtunk.)
11.30 Az ünnepeltek köszöntése a Bazilikában.
11.45 Az Ikon és ereklye – képtisztelet Keleten és Nyugaton c. időszaki kiállítás megtekintése Varga Mátyás atya vezetésével.
Ebéd Sör, virsli – az árkádok alatt. A Főkönyvtár árusítja duplum köteteit. Alkalom személyes beszélgetésekre, baráti együttlétre.
13:00 Tálos Zoltán Emlékkupa a tornateremben (A torna várhatóan legkésőbb 19 óra felé ér véget.)
Délután A készültségi állapottól függően rövid betekintés az épülő tornacsarnokba  Gutowski Robert (1994A) tervező építész vezetésével. Pogácsa és zsíros kenyér lesz az uzsonna-vacsora.
Szeretettel várunk mindenkit, kosarast, szurkolót egyaránt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése